In Character
Administrator
Witaj! Jeste¶ zainteresowany prac± u nas? Zapraszamy do sk³adania bardzo krótkiego podania!
[b]Imiê i Nazwisko:[i]Tre¶æ.[/i] [b]Wiek:[/b] [i]Tre¶æ[/i] [b]Telefon:[/b] ((Nie konieczny)) [i]Tre¶æ[/i] [b]Dlaczego chcesz u nas pracowaæ?[/b] [i]Tre¶æ[/i]
Imiê i Nazwisko:Jack Gric.
Dlaczego chcesz u nas pracowaæ? Chcê u was pracowaæ poniewa¿ chcê wnie¶æ nowe korzy¶ci do firmy.Jedn± z tych korzy¶ci to nowy pracownik , staraj±cy siê jak najbardziej mo¿e przez co urozmaici to dzia³alno¶æ firmy.
Imiê i Nazwisko:Deny Avas
Telefon: Brak
Dlaczego chcesz u nas pracowaæ? Bo lubiê pracowaæ i jestem do¶æ silny i sprytny wiêc mogê zostaæ ochroniarzem. Lubie co¶, lub kogo¶ chroniæ. By³em ju¿ ochroniarzem i bardzo podoba mi siê ta praca, wiêc bardzo mi zale¿y. O pracy jako ochroniarz marzy³em od dziecka. Raz moje marzenie siê spe³ni³o, lecz by³ pewien problem i musia³em zrezygnowaæ z tej pracy. Teraz chce by moje marzenie o byciu ochroniarzem znów siê spe³ni³o.
Ostatnio edytowany przez Deny Avas (2010-10-03 16:21:08)
Nowy u¿ytkownik
Imiê i Nazwisko:Henry DaSilva
[b]Wiek: 37 lat
Telefon: ((nie posiadam)) Tre¶æ
Dlaczego chcesz u nas pracowaæ? Witam. Na pocz±tku chcia³bym wspomnieæ o do¶wiadczeniu jakie posiadam w bran¿y. Przez wiele lat pracowa³em jako stylista, jednak alkochol i inne u¿ywki zaprzepa¶ci³y pracê jak± posiada³em kilka lat temu. Teraz tu, w Fort Carson, zaczynam nowe ¿ycie, piszê podanie na stanowisko Sprzedawcy poniewa¿ uwa¿am ¿e tu poradzê sobie najlepiej. Jestem uczciwy, co napewno zalicza sie do moich zalet, nie wa¿ne ile i gdzie, wa¿ne jak! Proszê o kreatywn± ocene mojego podania.
Imiê i Nazwisko:Rey Garson
[b]Wiek: 19 Lat
Telefon:-brak-Tre¶æ
Dlaczego chcesz u nas pracowaæ? Chcê pracowaæ w Fashion House, poniewa¿ ju¿ tu pracowa³em wiem, ¿e jest mi³a atmosfera du¿e zarobki. Ogólnie mam do¶wiadczenie w tego typu bran¿y.